Reviews

 Els Kraamzorg

        Natuurlijk, liefdevol en betrokken

Reviews


Ik zou het leuk vinden als je hier een bericht achterlaat!

Mayke

Els is voor de derde keer bij ons geweest en het was weer top. Er werd goed voor mij en de baby gezorgd en er werd ook omgekeken naar de andere gezinsleden. De huishouding werd fijn bijgehouden, de wasmachine draaide non stop en ook heeft Els af en toe voor het eten gezorgd. Helaas vloog de tijd voorbij, maar wat hebben we genoten!

Jolien

Het was heerlijk om Els weer voor de tweede keer bij ons te hebben. Ze heeft het vermogen om op de achtergrond te zijn en tegelijk aanwezig wanneer dat nodig is. Het voelt vertrouwd om haar in huis te hebben en tegelijkertijd heeft ze veel expertise en is ze heel professioneel in wat ze doet. Ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen!

Claudia

Wij hadden ons aangemeld bij een kraamzorg buro. Maar zij waren te druk en hadden geen handjes over en dus schakelde zij Els in. En wat een geluk voor ons. Els is heel fijn om in huis te hebben. Ze zorgt onwijs goed voor jou en je gezin. Ze dringt niets op en heeft super handige tips. Ze heeft veel ervaring en is professioneel. We hebben hele gesprekken gevoerd over van alles en nog wat. Ze weet niet dat ik enorm gehuild heb toen de kraamweek voorbij was. We gaan haar missen hier in huis.

Het gaat je goed Els. En wie weet tot ooit. Groeten Björn, Claudia en Mason Liam

Jeanine

Lieve Els, Bedankt voor je aanwezigheid hier de afgelopen dagen. We hebben genoten en zijn dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Alle heerlijke dingen die je gemaakt hebt. We hebben ervan gesmuld. Het was, ook door jou, een ontspannen week! Bedankt voor je support, je positieve houding en het doorpakken als dat nodig was.

Het was fijn om in vertrouwde handen te zijn. Onwennig voor mij, als actieveling. Maar ik kon in alle rust genieten.

Bedankt ook voor alle support naar de bevalling toe!

Freek heeft ook van je genoten en voelde zich veilig bij je. We kijken met vertouwen uit naar de komende periode, waarin we uit kunnen bouwen van wat er deze week gestart is.

Lieve Els, ontzettend bedankt voor alles! Je was een cadeautje van boven!

Liefs Jeanine, Leendert, Freek en Elias

Kirsten

Lieve Els,

Wat hebben we een wonderlijke zorg voan je mogen ontvangen. Het heeft onze 2e kraamweek geweldig gemaakt! Inez is warm ontvangen, een droom voor ons. Mies voelde zich vrij en prettig bij je, wat voor ons heel ontspannen was. Je bent een engel!

Dank voor je warme moederhart, je handige tips & tricks en je luisterend oor. Wie weet tot een volgende kraamtijd of doula-bevalling ;)

Liefs, Kirsten, Maarten, Mies & Inez

Olga

Wat een heerlijke kraamtijd hebben we gehad met Els! We zijn echt in de watten gelegd door Els. Onze oudste dochter van 2 mocht Els vaak helpen in het huishouden als papa en mama even aan het rusten waren. Ook was het heerlijk om elke avond om een overheerlijke maaltijd te hebben. Els kan heerlijk koken en kan goede adviezen geven voor goede voeding bij herstel van een bevalling, waardoor je herstel van je lijf als moeder sneller gaat! Een heel groot pluspunt is de aanvulling die Els bracht in het natuurlijk opvoeden van je baby, het natuurlijk kramen. Geweldige tips en leuke weetjes brengt ze mee en geeft ze door! Super handig ook voor de opvoeding van je andere kids!

Els bedankt voor je goede zorgen tijdens onze kraamperiode!!!!

Lotte

Ontzettend bedankt voor je goede zorgen. Mede dankzij jou was het een onvergetelijke week. Dank voor je liefde, je aandacht voor Lente, al het huishouden, de zorg voor Jip & mij, de heerlijke fruithapjes, je wijze raad, ontbijtjes, compressen, massages, wasjes & kopjes koffie.

We hebben er erg van genoten!

Veel liefs van ons

Hanneke

Lieve Els,

Dankjewel voor je goede zorgen. Je luisterend oor, lieve ogen, warmte, aanwezigheid. Het opruimen, schoonmaken, orde scheppen en aan de kant houden van het hele huis. Het schone bed. De liefdevolle tips met voeden, geen sloffen op bed, het optillen van Noah, je vertrouwen. Je stimulans, openheid en ruimte voor zowel mijn pijn van de stuwing tot geluk met Noah.

Dat ik gewoon mocht rusten en ik voelde dat dat okee was terwijl jij binnenliep. Het heerlijke eten. De aanraking van mijn voeten en het zakken in mijn lijf. Dat jij er ook was met jouw verhaal en de ruimte dat alles er kon zijn. De verschillen tussen elke dag. De liefde en het geluk van Noah in ons midden. Slapend onder mijn roze dekbed, mijn roze wolk. Elke week mag wel zo mooi zijn..

Dankjewel voor alles!

X Rik, Max, Noah, Hanneke X

Mayke

Els had alles op orde hier in huis en schonk genoeg tijd, liefde en aandacht aan ons hele gezin. Ze schakelde hulp in of belde met mensen met wie dat nodig was en luisterde goed naar wat ik wilde.

Cindy

We hebben genoten van onze kraamweek en ons echt vertroeteld en gesteund gevoeld door Els.

Wenneke  

"Ik zou willen dat Els onze oppas was" dat is geloof ik de beste samenvat hoe wij als ouders en ook onze twee oudste dochters Els hebben ervaren. Els heeft zich met zoveel vanzelfsprekendheid ingevoegd in ons gezin en met zoveel liefdevolle zorg mij als kraamvrouw, mijn man en onze dochters ondersteunt dat we wel zouden willen dat ze onze oppas zou worden. Els maakt heerlijke havermout of uitzonderlijk lekkere ei (welke ik hiervoor nooit lust maar haar recept eet ik nog steeds) en zorgt zo voor de inwendige mens, en ook de praktische ondersteuning met was, huis was super, zeker met een gezin van nu drie. Daarnaast kregen de meisjes een voorleesverhaal, ik een voetmassage en een luisterend oor en (borstvoedings)advies waar nodig. Els is afgestemd op wat er nodig is, respectvol naar de wensen van ons als gezin en geeft ruimte, om bvb samen te zijn en ondersteunt daar waar nodig. Ik heb Els als rustig, liefdevol en zorgzaam. Ik gun werkelijk elk gezin Els om zo optimaal te kunnen genieten van de prachtige en intense periode. 

Sanneke

Heel erg bedankt voor al je goede zorgen tijdens de kraamweek. Als ik terugkijk op de kraamweek met Olivier, waarin vooral erge vermoeidheid en veel huilen aan de orde waren, kijk ik nu terug op een heerlijke rustige week, met natuurlijk af en toe huilen (bij Benjamin en mij), maar vooral ook genieten. En dat kwam voor een groot deel door jou! Dank voor je kalme aanwezigheid, je gezelligheid, je zorg, je heerlijke maaltjes en zo veel meer. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen.

Alle goeds voor jou en hen die bij jou horen!

Liefs, Sanneke, Pieter, Olivier & Benjamin

Noortje                                                                                  

Ik had vooraf niet durven dromen dat een kraamperiode zo fijn en mooi kan zijn. Els heeft daarin een liefdevolle bijdrage geleverd. Ten eerste door heerlijk voedzaam eten te bereiden; denk aan rijk gevulde havermout, fruithapjes en een overheerlijke zoete aardappelschotel :). Maar bovenal door haar rustige gevoelige aanwezigheid. Op spannende momenten was ze er in alle rust om ons bij te staan. Vooral ook bij het opstarten van de borstvoeding heeft mij dat veel steun gegeven. Els is ontzettend secuur in aanwijzingen en tips. Ook na de kraamtijd kon ik altijd bij haar terecht met kleine of grotere vragen. Dit alles gun ik iedere moeder in deze bijzondere intense periode

Assami

De zorg van Els was super. Ze is lief, rustgevend en houdt van haar werk. Je kunt duidelijk merken dat ze veel ervaring heeft. Ik was erg gespannen en ze heeft me geholpen om te ontspannen. Ze hielp me ook met de andere 2 kinderen en met een wand met fotolijstjes, omdat ik het zelf niet kon. Ze kan ook heerlijke lunches maken en zorgt voor gezond eten. Ze kent de kneepjes van het vak en dat maakt haar zeer waardevol.

Bedankt voor de goede zorgen Els!

Jolien                                                                                       

Als je Els om je heen hebt na je bevalling mag je jezelf gelukkig prijzen! Met haar goede zorgen, betrokkenheid, luisterend oor, deskundigheid en humor weet ze een rustige en fijne sfeer in huis te brengen. Ze bewaakt de energie van ouders en kind, zorgt voor heerlijk eten en komt op het juiste moment met de juiste adviezen. Echt heel erg fijn! Dank je wel lieve Els we hopen je in de toekomst weer te zien! Liefs van ons

Janneke

Ontzettend bedankt voor je fantastische hulp deze week! We kunnen dankzij jou terug kijken op een heerlijke kraamweek.

We zullen je heerlijke havermout ontbijtjes missen..

Liefs, James, Janneke en Benjamin

Marloes                                                                               

We hebben echt genoten van de kraamweek samen met Els. Wat wij prettig vonden is dat Els zorg naar behoefte levert en je als ouder vooral in je eigen kracht wordt gezet en ondersteund waar nodig. We zijn erg verwend met heerlijke ontbijtjes, schone bedden en een heerlijke ovenschotel. Ook vond ik Els heel openminded en respectvol overkomen en kon ons goed antwoord geven op alle vragen die wij hadden, daarnaast heeft zij enorm geholpen de borstvoeding goed op te starten en had daarbij oog voor houding van moeder en de baby dit met als resultaat dat de borstvoeding heel goed gaat!! Els stemt haar zorg af door vragen te stellen en toestemming te vragen als het gaat om de zorg voor moeder en kind en het huishouden! Ze was heel lief en zacht voor onze dochter die maar al te graag even bij Els in haar armen wilde doorbrengen! Els heeft ons waar nodig van alles geleerd en ons ook ruimte gegeven zelf dingen te onderzoeken en uit te vinden! Hierdoor hebben wij met vertrouwen en een goed gevoel en de nodige kennis de kraamweek afgesloten! Mochten wij ooit een tweede kindje krijgen dan bel ik zeker Els weer op! Bedankt Els, veel liefs van Ronald, Marloes en Juna!

Jedidjah                                                                                        

Wij zijn super blij met Els en misten haar aanwezigheid direct toen ze weg was, niet alleen om haar waardevolle bijdrage, tips, lekkere eten en goede zorgen, maar ook om haar warme persoonlijkheid en de heerlijke gesprekken die we voerden in deze intieme periode. Els bracht rust en vertrouwen en kwam met waardevolle tips waar nodig op het juiste moment zodat wij rustig en vol vertrouwen konden groeien in het ouderschap. Ook erg fijn hoe ze het kraamboek vol schreef met verhalen van de dag. Ik vergat alles door de loop van de dag en nu kan ik er op terug kijken, super waardevol!

Dankjewel lieve Els! Liefs


Willeke                                                                                   

Wat een zaligheid om Els als kraamverzorgende rond te hebben lopen! Van de intake, het lieve info pakketje tot het kramen zelf, super fijn! Els is een dame die rust in huis brengt, maar ook van doorpakken weet. Haar kennis en gevoel voor zowel de kraamvrouw als de baby is super, op een heel natuurlijke manier helpt ze je weer op de been en het verzorgen van je pasgeboren kindje. Ook vader wordt hierbij niet vergeten! Ik kan iedereen haar aanbevelen. Lekker extraatje, haar kippensoep is ook een echte aanrader ;)

Stephanie                                                                                 

Met Els erbij komt het goed! Ervaren en kundig, discreet en praktisch ingesteld, voor ons was ze onmisbaar! In alle onderstaande ervaringen herken ik Els, op haar kan je bouwen! Wij hebben 2 mooie kraamperiodes gehad, dank je wel lieve Els!

Roos                                                                                  

Het was heerlijk om Els in huis te hebben tijdens de kraamweek. Ze is zorgzaam, zorgvuldig, doortastend, grappig, betrokken. Ik en de rest van mijn gezin hebben van haar aanwezigheid genoten. Ik kan haar ovenschotel met zoete aardappel zeer aanbevelen en als het je wat lijkt, vraag haar je te leren haken :) super leuk en ontspannend :)

Odile                                                                                     

Els sprong op het laatste moment in ter vervanging. En wat was het fijn dat zij er was! Als alleenstaande moeder na een keizersnee en mantelzorg die wegviel, was het een pittige kraamperiode, met Els als reddende engel! Als liefdevolle, zorgzame, betrokken en respectvolle kraamhulp, heeft zij ervoor gezorgd dat ik toch kon genieten van mijn pasgeboren kindje, tot rust kon komen en geen zorgen had over mijn oudste zoontje! Els is ervaren en begripvol, met een fijne dosis humor en vrolijkheid, voelt aan wat nodig is en weet van aanpakken. Ik ben dankbaar dat zij er was!

Saskia:                                                                                

Als kersverse ouders hebben we heel veel gehad aan Els als kraamverzorgende. Allereerst hebben we natuurlijk heel veel geleerd over de verzorging van de kleine, waarbij Els heel goed aanvoelde in welk tempo we toe waren aan weer nieuwe informatie en zodoende gedurende de kraamweek ons vertrouwen groeide.

Daarnaast heeft ze ons door haar enorme betrokkenheid, rust en hele persoonlijke benadering heel goed kunnen ondersteunen bij de soms moeilijkere momenten in de kraamweek.

Alles was bespreekbaar en Els is zeer flexibel. Van te voren zag ik er tegenop om 8 dagen lang iemand in huis te hebben die ik niet kende, bij Els voelde het vanaf dag een vertrouwd. We hadden geen betere kraamhulp kunnen wensen!


Dorith:                                                                               

Na een tip van een vriendin die Els ook gevraagd had als kraamhulp, is Els komen kennismaken bij ons thuis. Direct hadden we (mijn man en ik) beiden een goed gevoel, hier zat een ervaren kraamhulp met echt oog voor de mens achter 'de kraamvrouw' en de rest van het gezin. In de kraamtijd bleek ons gevoel te kloppen, we hebben Els ervaren als een betrokken, lieve, flexibele, ervaren kraamhulp met oog voor iedereen in het gezin. Vol aandacht luistert ze naar alles wat je meemaakt en reageert heel empatisch en oprecht, maar ook doortastend als het nodig is. Bij twijfel over zaken aangaande onze baby pakte Els door en nam zo nodig even contact op met de verloskundige voor ruggespraak. De manier waarop ze meedenkt, maar je wel betrekt bij waarom ze dingen doet zoals ze ze doet, is heel prettig. En ondertussen loopt het huishouden en de zorg voor de andere kinderen gewoon op rolletjes door. 

Ook de andere twee kinderen waren dol op Els en hadden beiden ook zo hun één-op-één-momenten met haar waarop ze volle aandacht kregen. Wat was het jammer toen de kraamtijd alweer om was.

Mocht er een vierde kind komen dan weten wij wel wie we benaderen om te kramen.

Tieske

Lieve Els, wat was het fijn dat jij er deze week voor ons was. Zowel de zorg voor ons en ons huis, maar zeker ook voor de emotionele steun.

Het ga je goed!

Liefs,

Tieske, Tjarco, Tijmen, Feerle en Casper

Harriet

Lieve Els, wij willen je bedanken voor afgelopen week. Wat straal jij veel rust uit. Ik heb genoten van al onze gesprekken. Ook was je fantatisch voor Senn. Je wist mij te stimuleren om door te zetten met de borstvoeding. Bedankt voor alles namens het hele gezin! We wensen jou Gods zegen toe voor jouw hele gezin.

Liefs Harriet, Arjan, Luca, Boaz en Senn

Yonna

Lieve Els,

Wat gaat zo'n kraamweek toch vliegensvlug voorbij! En wat een week was het.

Twaalf dagen geleden ging je met me mee de ambulance in, na een prachtige badbevalling. En daarna nog een hoop zorgen om de kleine Mathis. Gelukkig viel het uiteindelijk mee en is het nu rustig. We gaan nog hard werken voor de borstvoeding en langzaam verder wennen aan het leven met twee kindjes. Genieten en bikkelen toch? Ik ben heel blij dat jij naast ons stond in deze bewogen eerste week van het leven van Mathis. Je zachte aanwezigheid en het vertrouwen dat je ons gaf zal ik gaan missen. Het is moeilijk woorden te geven aan alle gevoelens en gedachten die door me heen schieten..

We zijn gewoon ontzettend dankbaar dat je in deze intieme en kwetsbare tijd voor ons hebt gezorgd.

Het ga je goed, dat je nog veel babytjes en kraamvrouwen de liefde mag geven die wij kregen.

Liefs Yonna, Adrien, Nola & Mathis

Daniella

Lieve Els, bedankt voor alle liefdevolle, gul gegeven zorg voor ons gezin. Je zoorzag in alle behoeften, nog voor ik me realiseerde dat ik iets nodig had. We hebben enorm genoten van de kraamtijd in aanwezigheid van jouw warme persoonlijkeheid en kennis. Silvan werd helemaal rustig bij jou en je geduld met de kinderen was ook inspirerend (en de gouden tip..). veel goeds op jouw weg, dank voor alles wat jij deelde!

liefs Daniella & Frederik, Jaron, Tarah en Silvan

Eline

Lieve Els, Bedankt voor je lieve fijnegevoelige ondersteuning in deze waardevolle periode. Namens ons 5-en.

Lannart & Eline, Yurre, Sverre en Larsse


Mayke:                                                                                   

Els heeft ons een fantastische kraamweek bezorgd. Elke dag begon rustig met een kopje thee en een gesprek over hoe het in de nacht was gegaan en hoe ik er zelf bij zat. Zo was er aandacht voor mij, maar kregen wij ook tips en antwoorden op vragen die naar boven kwamen, nadat Els de dag daarvoor de deur achter zich dicht had getrokken. Daarna startte Els alles op. Van het ontbijt tot een wasje, van het leren in bad doen van onze dochter tot het verwelkomen van kraamvisite.

Het is heel prettig om te merken dat Els je alles uit handen kan nemen, als je dat wilt of nodig hebt. Daarnaast pakt ze heel snel dingen op en was bijv. de lactactiekundige zo geregeld. Ze is lief, sociaal, rustig, open en heel geduldig en ze ziet wat je nodig hebt. Ze is op de achtergrond aanwezig en dat vond ik heel fijn. De balans tussen aandacht en zorg voor moeder, kind (en ook partner!) en de andere taken is top.


Ingeborg

Lieve Els, hartelijk dank voor je lieve zorgen!

we zullen altijd aan je blijven denken.

Dikke knuffels

Ingeborg, Xander, Elias en Annabel

Sofie:                                                                                            

Els is twee keer bij ons geweest om te kramen en wat hebben wij het fijn gehad!

Zij is liefdevol en deskundig. Heeft ons veel geleerd.

Wij hadden ons niets anders kunnen wensen en ik zou iedereen aanraden om Els te vragen.

Els je bent een topper! :)

Kim:                                                                                             

De organisatie waarbij wij kraamzorg zouden afnemen had geen kraamhulp beschikbaar op het moment dat onze dochter geboren werd. Daarom kregen wij de eerste dag een vervanger en dat was Els. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen de eerste dagen! Els zorgt ervoor dat alles goed loopt, zonder dat ze te veel aanwezig is. Ze voelt erg goed aan wat je nodig hebt.Ze weet veel en geeft dit als advies mee. Ze laat je zelf beslissen, heel fijn! Bovenal is ze heel erg vriendelijk en lief!

Uiteindelijk is Els de tweede dag ook nog gekomen (rondom haar prive-afspraken heen), dat was erg fijn.

Heel erg bedankt Els!


Henrieke:                                                                                     

Wij hebben het geluk gehad dat Els bij onze beide zoons onze kraamverzorgster is geweest. Els werkt keihard, heeft een schat aan kennis, is enorm flexibel en pragmatisch en kan geweldig luisteren. Daarnaast is ze zowel vertrouwd met de reguliere als de meer natuurlijke kraamzorg en staat ze in nauw contact met meerdere lactatiekundigen, wat in ons geval enorm nuttig en fijn is geweest.

Ze was onze steun en toeverlaat in beide kraamweken, terwijl ze ons tegelijkertijd volledig vrij liet om deze tijd op onze eigen wijze in te vullen.

Onze oudste is idolaat van haar en ook wij willen haar met volle overtuiging aan iedereen aanbevelen!

Heel veel liefs,

Bas, Henrieke, Rens en Ties

Marieke (holistisch verloskundige):                                         

Als verloskundige krijg ik vaak clienten met een bijzondere zorgvraag. Zoals bijvoorbeeld de wens voor Natuurlijke Kraamzorg. Els is een kraamverzorgende die daar uitstekend bij past. Ze kijkt naar wat er bij jou als kraamvrouw nodig is, in plaats van wat de boekjes voorschrijven. Ze straalt vertrouwen, aandacht en rust uit. Dat is fijn voor een baby, de kraamvrouw en het hele gezin. Daarom werk ik zo graag met Els samen, ik zou elk gezin haar zorg toewensen.

Betty:                                                                                     

Na een wat rommelige start met een ander kraambureau kwam Els ons verzorgen. We hadden direct alle vertrouwen in Els. Ze is rustig, zorgzaam, lief en weet van aanpakken. Wat we erg prettig vonden was de persoonlijke aanpak, de Dunstan dvd en andere bruikbare tips. Door de komst van Els kon de rust weer terug keren in ons gezin. Els super fijn dat je voor ons klaar stond, we hebben nog fijne kraamdagen met je gehad. Liefs Betty Christiaan Jelle en Mila.

Hanneke:                                                                                  

Els is een hele lieve, meelevende en professionele kraamverzorgende die rust en vertrouwen uitstraalt. Ze heeft ons goed bijgestaan in onze eerste kraamweek. Ze hielp om de rust te bewaren terwijl wij als kersverse ouders iets te enthousiast veel bezoek wilden ontvangen. Ze hielp goed bij de borstvoeding, schakelde op tijd hulp in van een lactatiedeskundige toen het niet goed liep en handelde direct en adequaat toen ik koorts kreeg. Ze was erg gezellig en wist goed om te gaan met alle emoties... Vanwege de hectische kraamweek vroeg ze twee extra kraamdagen aan en stelde daarvoor haar vrije dagen uit. Ze bleef tien dagen bij ons! Na deze kraamtijd bleef ze altijd geïnteresseerd in hoe het met ons en ons zoontje ging.


Toen ik vervolgens zwanger bleek van een tweeling heb ik direct gevraagd of Els weer kon komen. Gedurende de zwangerschap en ziekenhuisopname na de bevalling hield ze contact met ons en bleef ze wachten totdat we naar huis mochten. Ze gaf tips hoe we met de zorgverzekeraar konden onderhandelen voor extra kraamzorg. In de drie dagen die ze bij ons was hielp ze ons goed om de boel thuis op gang te krijgen en te zorgen dat wij met ons plotselinge grote gezin wat rust hadden.

Drie maanden later stond Els spontaan voor de deur omdat ze in de buurt was. Heel leuk om haar oprechte interesse en medeleven te mogen meemaken!

Jaimey: Echt een top kraamverzorgster!                            

Super lieve vrouw heel rustig en super gezellig ook voor de rest van het gezin .

Jara onze andere dochter heeft het nog vaak over haar dat ze haar zo lief vindt . Veel gepraat met Els super leuk .

Was ook zo verdrietig toen ze weg ging aan het einde van de kraam week. 

Ik zou haar zeker aanraden. Super toffe vrouw. Hartstikke bedankt nog een keer voor de fijne week met ons gezin. Liefs Jerry Jaimey Jara en Jill. ♡


Ilse

Lieve Els, heel erg bedankt voor je fijne adviezen en vooral van het geven van zelfvertrouwen bij het zorgen voor onze kleine Mare. Dankzij jou en hannah gingen Mathijs en ik van een spannende eerste nacht langzaam maar zeker naar een papa en mama met vertrouwen. Dank!

Ilse, Mathijs en Mare


Renate: Zij wordt onze kraamverzorgster!                               

Toen wij opzoek gingen naar een kraamverzorgster waren we snel klaar!

Ondanks dat ik Els nog niet zo goed kende en haar enkele keren op een verjaardag had gezien (ze is de moeder van mijn zwager) wist ik het meteen! 'Zij wordt onze kraamverzorgster'. Waarschijnlijk was de keuze zo snel gemaakt omdat Els een enorme rust uitstraalt, en dat is ook echt gebleken!


In de kraamtijd hebben wij het echt supergezellig gehad met Els, samen lekker babbelen/koffie drinken en natuurlijk ook heel veel geleerd en met de kleine bezig geweest! Els is een enorm lieve, zorgzame en ervaren kraamverzorgster, al je wensen zijn bespreekbaar en we konden echt alles vragen!

Het is natuurlijk belangrijk dat je je kraamverzorgster volledig vertrouwd en daar hebben wij geen seconde aan getwijfeld!


Ook heeft Els superfijn geholpen met de borstvoeding, waar ze in het ziekenhuis volgens mij niet zo veel zin in hadden. Tijdens het borstvoeden werd er niks geforceerd maar werd er vooral veel tijd voor genomen, zodat het voor moeder en kind prettig was!(geen getrek en gehannes zoals in het ziekenhuis).


Toen Els na de kraamtijd weer wegging vond ik het gewoon jammer omdat het zo gezellig was. Wij kijken terug op een super leuke en leerzame week, We heb erg veel gehad aan haar tips!

Als wij nog eens een kraamverzorgster nodig hebben hoeven we niet meer te zoeken!!

Els, het was fantastisch!

Petra:                                                                                     

Els heeft zo goed voor ons gezorgd tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Zorgzaam, warm, kundig en toch ook ruimte gevend omdat wij veel zelf wilden doen en vooral zelf verantwoordelijk wilden zijn. Daar ging Els geweldig mee om en was dus in de zorg voor onze dochter vooral ondersteunend en adviserend naar ons toe, met respect voor onze behoefte om leidend te zijn in alles. Ze heeft dus heel goed aangevoeld waar wij behoefte aan hadden, dat vind ik ontzettend fijn!

Els is absoluut iemand die je graag naast je wilt hebben in die eerste bijzondere week.

Chantal:                                                                       

Lieve, lieve Els,

Wij wensen jou heel veel plezier en succes met deze eigen onderneming!

Jij hebt ons een aantal dagen geholpen toen Simeon was geboren. We vinden jou echt een schat! Jij doet het werk echt met je hart!

En met jouw werkervaring en inmiddels vele kinderen en kleinkinderen ben je meer dan deskundig!

Veel liefs,

Job, Chantal, Simeon & Ruben

Henk:

Ik ben super trots op je!!!

 
 
 
 

Els Kraamzorg

Natuurlijk, liefdevol en betrokken


www.elskraamzorg.nl

Tel : 06 30725995

E-mail: info@elskraamzorg.nl

KvK 67627420